Via Vallen – Pamer Bojo MP3

Diposting pada 19 views
Via Vallen - Pamer Bojo


Download lagu Via Vallen – Pamer Bojo MP3 dapat kamu download secara gratis di Stafaband. Details lagu Via Vallen – Pamer Bojo bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Via Vallen – Pamer Bojo berada dibawah.

Title:Via Vallen – Pamer Bojo
Contributing Artist:Via Vallen
Album:PAMER BOJO
Year:2019
Genre:Lagu Dangdut, Lagu Pop
Duration:05:06
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik lagu Via Vallen – Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Pamer Bojo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Pamer Bojo belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen – Pamer Bojo – Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Pamer Bojo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Download