Nella Kharisma – Rembulan MP3

Diposting pada 49 views
Nella Kharisma - Rembulan


Download lagu Nella Kharisma – Rembulan MP3 dapat kamu download secara gratis di Stafaband. Details lagu Nella Kharisma – Rembulan bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Rembulan berada dibawah.

Title:Nella Kharisma – Rembulan
Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:Rembulan
Year:2019
Genre:Dangdut kontemporer, Dangdut kekinian
Duration:04:33
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik lagu Nella Kharisma – Rembulan

rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing bathin tan biso nglalekke
yekti kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Rembulan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Rembulan belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma – Rembulan – Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Nella Kharisma – Rembulan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Download