Wayah wengi udan grimis ora uwis-uwis, banyu kang tumetes dadi seksi nggonku nangis, wong sing dak tresnani tega ...

Title : Proliman Joyo Songwriter : Denny Caknan x Soepardi Aye Artist : Reny Ananta Arangger : Sigit AW. jika kalian suka dengan ...

Official Lyric : Yeni Inka - Tembang Kangen Global Musik Official (Subscribe) : http://bit.ly/SubscribeGMKaraoke Special Thanks ...