Aktifkan RBT Nining Meida - Kumaha di : Telkomsel : Ketik NININGKUMAHA sms ke 1212 XL : Ketik 44600603 sms ke 1818 ...

Doel Sumbang - Jol Lirik Jol Anjeun datang deui sanggeus sabaraha kali ngahianat nganyeyeri torojol jol anjeun datang deui jol ...