Rita Tila ; -- Gapura Cinta -- Hianat Cinta -- Gunung Tampomas -- Anjeun Deui -- Jempling Peuting #Pop_sunda #Rita_tila ...

Enjing Deui, Botol Kecap, Kamana Kang, Saiuh Payung, Bentang Kuring, Tokecang, Tablo, Mitra.

Sampurasun..!! Tembang sunda Ngawih sunda Nyinden sunda Pop sunda Lagu sunda Kacapi suling Degung Kliningan Kacapi ...