Assalamualaikum Temen Temen :) Video baru dari aku ... Coveran Terbaru Mbak Happy Asmara Sadar Diri :) VIDEO KLIPNYA ...

Mung iso tak pendem ning ati roso sayang ro tresnoku iki Aku tresno kowe, kowe tresno liyane Title : Sadar Posisi Artis : Happy ...

Executive Producer : Happy Rism MUSIC PRODUCTION Songwriter: Happy Rism Arranger: Deden Mahdyan Vocal: Happy ...

SADAR DIRI By: HAPPY ASMARA Official Music Video: https://www.youtube.com/watch?v=NhG4wZZbSxo Music Label: HAPPY ...

Single terbaru Happy Asmara - Sadar Diri : https://youtu.be/g60MSRcD3u0 kowe mundur aku ora popo mergo ati iki wes kebal ...