Happy Asmara - Cidro 2 (Lirik) Youtube Official: https://youtu.be/S7dNVwxmP7w.

Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu Nambahi loro bathinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki ...