ing Kutho Solo, Mudo lan mudi ing Taman Jurug ing pinggir Bengawan Solo Muda lan mudi, awan lan wengi Do suko-suko, ...

Provided to YouTube by Believe SAS Taman Jurug · Didi Kempot · Jujuk Eksa · Anjarany Emas Didi Kempot Yen Ing Tawang ...

Provided to YouTube by Believe SAS Taman Jurug · Didi Kempot · Erwin Bralingga · Anjar Any Koleksi Emas Didi Kempot ℗ Dasa ...