Artis : Didi Kempot Title : Nelongso Ati Cipt : Perdana Abdillah (Ig dana_abdie) Label : SKI Records ...

Didi Kempot - Cidro [OFFICIAL] https://youtu.be/0ADwyqBL5ds Buat SOBAT AMBYAR (sadbois, sadgerls, sad people club, ...

Artis : Didi Kempot Title : Cemoro Sewu Cipt : Didi Reog Label : SKI Records ----------------------------------- Lyric : senenge seneng ...

Lirik Jawa - Didi Kempot - Tangise Ati Lirik Udan deres, wayahe wis wengi Njur kelingan lungamu dek wingi Opo wis dadi ...

Nelongso Atiku - Ilux Id (Official Lyric Video) ------------------------------------- Artis : Ilux Id Judul : Nelongso Atiku Ciptaan : Ilux Id ...

Yen arep crita karo sapa Kalo ingin cerita dengan siapa Yen ora crita kok tambah nelongso Kalo tidak cerita kok tambah kecewa ...

Didi Kempot - Lelakon Tresno [OFFICIAL] Title: Lelako Tresno Artist: Didi Kempot Songwriter: Nogling klik untuk subscribe ...