Didi Kempot - Kelingan (Official Video Lyrics) #lirik Artist : Didi Kempot Title : Kelingan (Official Video Lyrics) Composed by : Xin ...

Artist: Didi Kempot feat. Yan Vellia Title : Jambu Alas Cipt : Papa Irma Musik: Lilik Laju Label: SKI Records ...

Artis : Didi Kempot Title : Parangtritis Cipt : Didi Kempot Musik : Lilik Laju Video : Koh Soe / Ige Label : SKI Records ...

Dhek jaman berjuang Njur kelingan anak lanang Biyen tak openi Ning saiki ana ngendi Jarene wis menang Keturutan sing ...

Selamat menonton video Didi Kempot - Jambu Alas yaa! Jangan lupa biar gak ketinggalan upload dari kita, ingat buat like, ...

Didi Kempot - Parangtritis ( Official Lyrics Video ) ----------------------------------------------- Follow Triple-S Music Online : - YouTube ...

Saben wayah lingsir wengi Mripat iki ora biso turu Tansah kelingan sliramu Wong ayu kang dadi pepujanku Bingung rasane atiku ...

Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune Tresno lan kasih kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone Sayange ...