Selamat menonton video Didi Kempot - Ente Nono yaa! Jangan lupa biar gak ketinggalan upload dari kita, ingat buat like, ...

Layang Kangen - Didi Kempot I made this vid just for fun. I hope you'll enjoy watching it. I own nothing of it. Lyrics: Layangmu tak ...

Lirik Lagu: Layang Kangen - Didi Kempot Layang Kangen Layangmu tak tompo wingi kuwi Wis tak woco opo karepe atimu ...

Lirik lagu : Sepi ning wengi iki aku dewe Mung tansah eling karo kowe Angin paramaribo tansah ngelingake Ugo ra bakal lali ...

Title : Layang Kangen Artist : Didi Kempot Songwriter : Didi Kempot Album : Best Of The Best Campursari Didi Kempot Subscribe ...

Didi Kempot - Ojo Lungo [OFFICIAL] Title: Ojo Lungo Vocal & songwriter: Didi Kempot Album: Aku ora Dolan Record label: Sumbu ...